אידיאה לוקחת את האקלים לידיים - כנס 06.05.22 | האוניברסיטה העברית לנוער

אידיאה לוקחת את האקלים לידיים - כנס 06.05.22

8 מאי, 2022

משבר האקלים נוגע לחיים של כולנו ובמיוחד לחיי בני ובנות נוער. מטרת הכנס השינוי באורח החיים הנדרש מהאנושות על מנת להסתגל למצב החדש הוא מורכב ולא מובן מאליו. הנושא מעניין בני ובנות נוער רבים, בארץ ובעולם כולו, אבל חסרה במה לדבר ולהציג מחקרים ומחשבות, כמו גם לקבל ידע בלתי מתווך מחוקרות וחוקרים, א.נשי תקשורת ופעילים.ות. על מנת לאפשר במה כזו, יזמו תלמידי.ות תוכנית אידאה ממרכז מדעני העתיד והאוניברסיטה העברית לנוער את כנס הנוער על משבר האקלים. הכנס עסק באספקטים שונים של בעיות ופתרונות לאירוע העולמי הזה ובמחקרים שונים שנעשו סביבו. את הכנס ארגנו והפיקו תלמידי תוכנית אידאה (משלושת מחזורי התוכנית), והוזמנו אליו תלמידים.ות מכל תוכניות מרכז מדעני העתיד: מצויינות למדע, אודיסאה, אלפא ואידאה מכל הארץ, כמו גם תלמידים.ות נוספים.

קישור לסיכום הכנס