In the Press | האוניברסיטה העברית לנוער

In the Press

לו"ז שנת לימודים תשפ"ד

14 דצמבר, 2023

האוניברסיטה העברית, ביחד עם שאר אוניברסיטאות המחקר בישראל, תפתח את שנת הלימודים תשפ"ד ביום א' ה- 31 לדצמבר 2023. יתקיימו שני סמסטרים בני 11 שבועות כל אחד. אנחנו מחכים בקוצר רוח לחזור ולהיפגש בקמפוסים, ומחויבים לעשות את המיטב כדי שכולנו נשלים את שנת הלימודים בהצלחה.

לוח זמנים לשנת הלימודים

חדש! אקדמיה בתיכון - מסלול אקלים וחברה

6 יוני, 2023

לקראת שנה"ל תשפ"ד!
הצטרפו לקהילה צומחת ואיכותית של נוער בעל עניין בנושא שינויי האקלים בארץ!

תכנית הכוללת שלושה קורסים אקדמיים באקלים וחברה המזכים את התלמיד הן בקרדיט אקדמי לקראת לימודי תואר ראשון והן בציון בתעודת הבגרות

לפרטים נוספים והרשמה לתכנית ניתן לפנות ליחידה לתלמידי תיכון במייל hsacademy@savion.huji.ac.il

קבלה ללימודי תואר בפקולטה

8 נובמבר, 2021
  • קבלה לשנים מתקדמות
    מחייבת זכאות בבגרות ופטור באנגלית.
    תלמיד שצבר היקף של 45 נ"ז ופטור באנגלית יקבל מעמד של בוגר שנה א'  ויתקבל ישירות לשנה ב' לתואר בחוגים הרלוונטיים במידה ויעמוד בתנאי הקבלה לשנה ב' בחוג.
    ניתן לבדוק חובות שנה א' בשנתון האוניברסיטה תחת החוג הרלוונטי וגם באתרי החוגים. על התלמיד לפנות לחוג שאליו הוא רוצה להתקבל, לבדיקת המשך לימודיו תחת החוג הרלוונטי.
    הליך הקבלה נעשה דרך מדור רישום וקבלה, לפי ציוני שנה א', ללא צורך בפסיכומטרי.